Werkwijze

Natuurlijk willen wij u enkel en alleen maatwerk leveren, zodat u gewoon weer uzelf kunt zijn, daarom hebben wij een stappenplan waarin wij uitgebreid de tijd voor u nemen.

Het intakegesprek

De eerste stap is een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Hierbij zullen wij als eerste uw hulpvraag over uw haarprobleem uitgebreid met u bespreken.  Vervolgens zullen wij u de verschillende soorten haarwerken uitleggen en kijken wij samen met u welke oplossing het beste bij uw situatie, persoonlijke wensen en verwachtingen past.

Voelt u zich prettig bij ons en wilt u dat wij u verder gaan begeleiden? Dan gaan we gelijk verder voor de volgende stap.

Dit houdt in dat we uw maat bepalen en verschillende foto’s gaan maken van uw huidige coupe en haarkleur. Vervolgens zullen wij samen met u de lengte, de kleur en het model van het haarwerk gaan bepalen. Als hulpmiddel voor het bepalen van het ontwerp voor uw haarwerk hebben wij een aantal voorbeeldhaarwerken op voorraad.

Aan de hand van het gekozen ontwerp zullen wij 5 tot 7 haarwerken uitwerken, welke wij binnen 1 à 2 werkdagen geleverd krijgen, deze zullen we bij uw vervolgafspraak gaan bekijken.

Een intakegesprek duurt gemiddeld zo een 1,5 uur en deze kunnen wij naar wens op verschillende locaties voeren:

  • Bij ons in de salon te Ede
  • Bij u thuis
  • Op een andere locatie, denk hierbij bijvoorbeeld aan het ziekenhuis

Een intakegesprek en eventuele vervolgafspraken in de salon zullen wij alleen buiten de regulieren openingstijden van de salon inplannen, zodat wij uw volledige privacy kunnen garanderen. Natuurlijk mag u bij elk gesprek een of meerdere dierbaren meenemen.

Dit intakegesprek zal plaats vinden binnen 5 werkdagen nadat u voor het eerst contact met ons heeft opgenomen, dus gegarandeerd geen lange wachttijden!

De vervolgafspraak

Bij de vervolgafspraak hebben wij de verschillende haarwerken, welke wij aan de hand van het intakegesprek bepaald hebben, voor u klaarliggen. Uit deze selectie kiezen wij samen met u welke het beste bij u past en comfortabel zit. Wanneer u het haarwerk heeft gevonden waar u zich weerzelfverzekerd en prettig bij voelt, dan gaan wij deze verder met u personaliseren. Het kan zijn dat er iets ingenomen moet worden of er een extra kleur aan toegevoegd moet worden of bijgeknipt waar nodig.  

Mocht u het haarwerk nog niet direct nodig hebben, dan kunt u deze 3 tot maximaal 6 weken bij ons reserveren tot u hem wel nodig heeft, dit is vaak het geval meteen “coldcap”.

Verder krijgt u uitgebreid advies over hoe u uw haarwerk moet verzorgen en welke verzorgingsproducten u nodig heeft. Wij leveren bij elk haarwerk een verzorgingspakket.

Service

Natuurlijk kan het zijn dat er iets mis is met uw haarwerk of dat u vragen heeft. Daar kunt u altijd voor langskomen, bellen of Whatsappen. Ook begeleiden wij u verder met eventuele verdere aangroei van uw haar naeen chemotherapie.

Voor al onze haarwerken geldt een garantietermijn van 6 maanden.

Vakantiewaarneming

Tijdens het inplannen van al uw afspraken houden wij natuurlijk rekening met wanneer Sandra of René vrij of op vakantie zijn. Zeker in het geval van vakanties zal het zo zijn dat Sandra en René altijd voor elkaar waarnemen en zullen zij dus nooit tegelijk op vakantie zijn.

Tijden

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden via telefoon, whatsapp of email. Maar ook voor een intakegesprek of vervolgafspraak kunt u iedere dag bij ons terecht.

‍In de salon
Afspraak is in overleg, zodat wij ook in de salon uw privacy kunnen garanderen.

‍In het ziekenhuis 
Afspraak in overleg samen met u en het ziekenhuis (Gelderse Vallei in Ede).

Op locatie 
Afspraak in overleg.